Tamás 

Photography

Miért másképp? Gondolom, mindenkiben ez a kérdés merül fel először, hogy mit is takar az elnevezésünk, miben vagyunk mi mások, és mit képviselünk az esküvői képalkotással kapcsolatosan? Számunkra ez nem mást jelent, mint hogy az esküvő pillanatait őszintén, a maguk leplezetlenségében igyekszünk megörökíteni. Természetességre törekszünk, mert az az oldott hangulat megteremtése segít bennünket abban, hogy az esküvőn láthatatlanná váljunk, és így kutathassunk az örök emlékké váló pillanatok után. Fiatalos lendülettel, de annál elkötelezettebben végezzük a munkánkat, hogy sokkal inkább művészi értéket hozhassunk létre, mint monoton futószalagmunkát. Szakmai felkészültségünkre a legnagyobb magyarországi televíziós produkciókban, valamint a reklámszakmában tettünk szert: www.kraftbp.com

Bálint

Photography

Az érzékenység és az ihletettség, szerintem ez a fotósok két legfontosabb tulajdonsága. Érzékenység a megfelelő pillanat elkapására, hogy mindig jókor legyek jó helyen. Ihletettség a hangulat megragadására, hogy a lehető legtöbbet tudjam egy kockába sűríteni. A célunk Tamással az, hogy olyan kreatív képeket alkossunk, amelyek Benneteket is örömmel töltenek el és amelyekre mi is büszkék lehetünk. Törekszünk arra, hogy fiatalosan, vidáman, mégis megfelelő komolysággal és egymást segítve végezzük a munkánkat.Kristóf

Photo/Cinematography

A napjainkra kialakult vizuális kultúra számomra egy fantasztikus lehetőséget, de ezzel együtt nagy felelősséget is jelent. Bárki megfoghat egy fényképezőgépet, ami ráadásul tud videót is rögzíteni, elindítja, felvesz egy filmet, vagy lenyűgöző fotókat készít. Bárki. Ezzel egyidőben azonban elfeledkeznek a leglényegibb elemről; a kép és hang összhangjáról, ami nélkül nem film a film, amik ha kellőképp összeölelkeznek, biztos, hogy meg sem állnak az emberi szívig... E harmónia megalkotásához kell a mesterség. Ezt szeretném sok évnyi operatőri munkával és temérdek zenei impresszióval a hátam mögött megtalálni.


Péter 

Cinematography

Van valami nagyon mélyen gyökerező fanatizmus abban, amit csinálunk. A legjobb érzés elkapni a pillanatot a tökéletes beállításokkal úgy, hogy az a lehető legtöbbet mondja el. Majd végignézni és újraélni, átformálni és többet visszaadni: az utómunka szépsége ebben rejlik a számomra. Az évek alatt kialakult összeszokottság és a rengeteg közös munka segít bennünket abban, hogy egymás mozdulataiból, tekintetéből olvassunk. A csúcstechnológia híve vagyok, mert ez az, ami láthatatlanul, de ott munkál minden jó snitt, elkapott pillanat vagy vágás mögött, ez teremti meg a felszabadult kreativitás lehetőségét. A maximumra kell törekednünk, és ha élvezzük azt amit csinálunk, az a munkánkon is látszani fog. És a végeredmény tökéletessége, csak ez számít.


Norbert 

Cinematography

Tizenhárom évesen készítettem életem első mozgó felvételét. Ekkor kezdett el bennem kialakulni az a vágy, hogy én operatőr szeretnék lenni. Márkus József segítségével már tizenöt évesen elindulhattam ezen az úton, és két év múlva már élő közvetítésekben kamerázhattam. Mindig is érdekeltek a speciális kameramozgatóeszközök, és úgy alakult az életem, hogy a megfelelő tapasztalatszerzés után 2006-tól folyamatosan napi szinten kameramozgató daru (Jimmy Jib) operatőrként dolgozhatok. 2009-ben csatlakoztam a maskepp.com-hoz Németh Tamás barátom felkérésére, és elkezdtük közös munkánkat a csapattal. 2010 év vége óta büszke tulajdonosa lehetek egy saját Jimmy Jib-nek, ami a mindennapokban a munkámat segíti.

Dániel

Cinematography

Világéletemben lelkesedtem a filmezés után. Megnéztem minden jelenetet többször is, hogy megtudjam, hogy vehették fel. De ekkor még csak kisdiák voltam. Késő tinédzserkorban kaptam édesapámtól egy régi Zenit típusú szovjet fotógépet, ezzel kezdtem iskolai éveimet megörökíteni nem éppen a megszokott stílusban. Ekkor ismerkedtünk össze a mostani csapattagokkal, és segítettük, inspiráltuk egymást. Kerestem az újat, a fény útján próbáltam járni. Azóta eltelt tíz év, és számos szakmai siker és nyert filmpályázat után úgy érzem, nem döntöttem rosszul, amikor elfogadtam a fényképezőgépet.

Using Format