Jdf

Ez a nap a tiétek

A pontos és alkalomhoz illő megjelenés nálunk alapvető.

Tudjuk a dolgunkat. Inkább az esküvő előtt kérdezünk, az esküvőtök napja már csak rólatok, és a képekről szól.

Segítünk. Az elsődleges célunk és feladatunk, hogy kiváló képeket készítsünk, mindezt úgy, hogy jól érezzétek magatokat a fotózás és a forgatás közben. Odafigyelünk rátok, és megpróbálunk mindenben a segítségetekre lenni.

Úgy helyezkedünk, hogy sem egymást, sem titeket nem zavarunk, nem törjük meg az esküvő intimitását akkor sem, ha sokan vagyunk. Ezért beleolvadunk a környezetünkbe elegáns megjelenésünnel és fiatalos stílusunkkal.


A Fotózásról bővebben

A nap eseményeit végigkövetve, észrevétlenül alkotunk.

A jó arányok, a kreatív kompozíciók és a természetes fények stílusunk alapelmei. A kreatív fotózás során a megfigyelő szerepből kilépve instruálunk benneteket egyedi, letisztult látásmódunkkal.

A csomagunk kialakításánál fontos szempont volt, hogy szolgáltatásunk egyszerű és kiszámítható legyen.

Exkluzív extra szolgáltatásunk az emlékköny készítés már az esküvő alatt, polaroid technikával.


A Filmezésről bővebben

Alapvetően kétféle megközelítésben forgatunk, az egyiket 'Cinematic', a másikat 'Documentary' stílusnak hívjuk.

A cinematográfia olyan filmezési szemléletet jelent, amely a elsősorban a nap hangulatát és legszebb pillanatait kívánja megragadni. Ebből a vágóasztalon kreatív klip készül, amely úgy mesél az esküvőtökről, ahogyan sok órányi folyamatos felvétel sem tudna. Mindezt olyan filmes látásmóddal és kameramozgató eszközökkel tesszük, amelyek valóban egyedülálló színvonalú és időtálló alkotásokká teszik munkánkat. A 'Cinematic' csomagunknak szerves részét képezi mindemellett egy hosszabb film is, amelynek célja, hogy akár teljes egészében is újraélhessétek esküvőtök eseményeit.

A dokumentarista megközelítésben különleges kameramozgató eszközök alkalmazása nélkül készítjük a felvételeket, a nap legszebb eseményeit összefogaló klip azonban itt is kiemelt szerepet kap.

Egyedülálló extra szolgáltatásaikkal: Slow Motion Booth, Same Day Edit még emlékezetesebbé tehetitek az esküvőtöket, vagy kiváló ajándékot is adhatottok ezáltal.


Using Format